قمرالواحة كبار الشخصياتvip
عدد المساهمات : 9221 نقاط : 12107 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 14/04/2010 العمر : 52
| موضوع: طاجن السبيط بالطريقه الاسكندرانى الأربعاء 14 أبريل 2010 - 16:45 | |
| طاجن السبيط على الطريقة الاسكندرانى
المقادير:
كيلوا سبيط منظف ومقطع قطع صغيرة
7 فصوص ثوم
بصلة كبيرة مفرومة
2او 3 حباتطماطم
بقدونس مقطع
ملح وكمون وشطة
زيت
الطريقة:
يغسل السبيط جيدا ويصفى
نفرم الثوم والملح والكمون والشطة
ناخذ نصف الثوم نتبل بية السبيط
نضع الطاجن على النار ونضع فية شوية زيت ونضيف البصلة المفرومة مع التقليب حتى توصل البصلة للون الذهبى
ثم نضيف السبيط مع التقليب حتى نخلط البصلة مع السبيط ونتركة حتى يصفى السبيط مائة ونتركة لمدة عشر دقائق
نكون مقطعين الطماطم قطع صغيرة ونضيفة بعد ذلك للسبيط ونضيف باقى خلطة الثوم ونصف كمية البقدونس المفروم
ونتركة حتى تتسبك
ثم بعد ذلك نرش باقى البقدونس على الوجة
وندخلة الفرن حتى يحمر الوجة
وبالهنا -------------
moon ------------------------------------------------------------------- | |
|
قمر الزمان كبار الشخصياتvip
عدد المساهمات : 1443 نقاط : 1805 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 11/04/2010 العمر : 54
| موضوع: رد: طاجن السبيط بالطريقه الاسكندرانى الأربعاء 14 أبريل 2010 - 17:11 | |
| moon
جريتى ريقى حرام عليكى
ايه الجمال ده
والفسفور ده
وحياتك فكريلى فى ا لعشا
ههههههههههههههههههههه
شكرا حبيبتى
بانتظار مزيد من اكلاتك
الجميله
حبى وودى | |
|